woonkamermaisonpersilly

Maison Persilly

 

Vrijstaand vakantiehuis Maison Persilly ligt in het romantische dal van de Serein, aan de rand van het rustieke dorpje Grimault. Vanuit deze mooie plek in de Bourgogne is het heerlijk wandelen, fietsen, vissen en genieten van de prachtige natuur. Pootje baden in de rivier, mooie historische plekken bezoeken, genieten van alles wat culinair bourgondië te bieden heeft en heerlijk tot rust komen.

Wij bieden u een romantisch en sfeervol vrijstaand Frans plattelandshuis geschikt voor 4 tot 6 personen. De dorpelingen noemen het ook wel 'het huisje op de prairie' omdat het zo heerlijk vrij op zichzelf staat. Het ligt aan het einde van een doodlopend weggetje dat hier over gaat in een wandelpad / wandelroute. Voor het huis is een sfeervol plaatsje met knotlindes met aan de overkant een trap naar de binnenplaats van het gemeentehuisje. Hier vindt u aansluitend ruim parkeergelegenheid.

U komt binnen in de authentieke en van vele gemakken voorziene keuken. Daarnaast is de gezellige huiskamer, met eettafel en zithoek. Van hier uit komt u via de tuindeuren op een beschut terras op het zuidoosten met aansluitend een ruime tuin met gras, bloemen en fruitbomen (samen rond de 600m2).

Boven bevinden zich drie kamers met elk hun eigen sfeer, die op traditionele wijze geschakeld zijn. Alle kamers hebben een tweepersoonsbed. Verder vindt u hier het toilet en de badkamer.

 

 

 

 

Contact

 

Peter Bliek +31(0)625000603
Sylvia van Melick +31(0)625000604

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.