maisonpersillybuitenheader

Over Maison Persilly

Capaciteit
Het huis is geschikt voor 4 tot 6 personen

Slapen

Het huis heeft drie bedden van 140cm bij 190cm

We hebben twee maten dekbedden:
3 tweepersoons 200 x 200 cm
2 éénpersoons 140 x 200 cm
We hebben altijd een aantal extra dekens in de kast liggen.

Wassen
Er is een wasmachine aanwezig die door u gebruikt kan worden.

Keuken | koken | eten
Het huisje staat natuurlijk niet voor niks in de Bourgogne! In de keuken vindt u uitgebreide mogelijkheden om zelf aan de slag te kunnen met alle mooie ingrediënten die u in de streek kunt vinden! Wij vinden dat erg belangrijk en hopen dat u er net zo van geniet. We hebben een gasfornuis met 4 pitten, een oven en afwasmachine. Een grote koelkast met aparte vriezer. Een magnetron, koffiezetapparaat en een caffetière om op het fornuis een lekkere espresso te maken. Een waterkoker, mixer, staafmixer, broodbakmachine, broodrooster, uitgebreide pannenset, scherpe kookmessen. Verder een ruime sortering bakvormen, deegroller, maatbeker, raspen, onderzetters, melkklopper etc….
En natuurlijk een WEBER barbecue voor buiten.

Mocht het u even aan inspiratie ontbreken, er ligt, naast andere kookboeken, een kookboekje uit de streek ter inzage voor u klaar. Daarnaast vindt u veel servies, van bloemetjes tot eenvoudig wit en voor alle drankjes uit de streek is wel een glas aanwezig!

Wij houden van een 'gevulde' keuken, dat betekent dat we er naar streven dat er altijd een aantal basis benodigdheden zoals zout peper, lucifers, drinkwater, blik tomaten, thee, suiker, een flesje olijfolie, een pak pasta en een pak broodmix aanwezig is. Dit willen we graag samen met de huurders voortzetten! Dus gebruik het gerust en vul het aan voor de volgende gasten. In de tuin hebben we diverse verse kruiden aangeplant, voel u vrij om, afhankelijk van beschikbaarheid, daar gebruik van te maken.

Naast rust en romantiek zijn er een aantal zaken die we onder de aandacht willen brengen:

• Het huisje is voorzien van centrale verwarming

• Basis voorraad in de keuken: zout peper, lucifers, drinkwater, blik tomaten, thee, suiker, een flesje olijfolie, een pak pasta en een pak broodmix of i.d.

• In de huiskamer hebben we een gecombineerde muziek/dvd installatie met los beeldscherm en de mogelijkheid om uw Iphone aan te sluiten op het dockje en andere apparaten via usb of minijack.

• Buiten vindt u een eettafel met 6 bijpassende stoelen, vier luie ligstoelen en twee grote parasols.


 

 

 

 

Contact

 

Peter Bliek +31(0)625000603
Sylvia van Melick +31(0)625000604

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.